Kurittaa nyt myrsky ihmistä

Kuulemma syksyn pahin myrsky tiedossa. Taisi saada nimekseen Valio.
Pitää lähteä toiselle puolelle kaupunkia silti. Eilen lohkesi hampaasta paikka, iät ja ajat sitten paikatusta poskihampaasta siis. Vanha amalgaami vaihdettiin joskus muoviin mitä ei olisi pitänyt tehdä koska kerran näin. Kohdallani tapahtui helsinkiläinen ihme. Sain kunnallisesta hammashoidosta ajan tälle aamulle. Ilmeisesti on olemassa jokin lohkeamakiintiö.

Ja muutakin, lähinnä siivouspainotteista ohjelmaa tiedossa koko viikonlopuksi. Sellaista mikä saa huokaisemaan että voisko tää elämä ollä välillä jotain muuta kuin kaupunkisurvivalismia. No minkäs teet. Toiset ovat Turussa kirjamessuilla ja toiset..no, en rupea marttyyriksi. Väsynyt vain juuri nyt.

Ehkä otan tarvittavan tehtävän sellaisena uudistumisena, kaiken kuntoon laittamisena. Syyskauden avaamisena, niin sanoakseni. Tässä nyt kuitenkin on ne kissanristiäisetkin tiedossa. Kymmenen ihmistä on varmasti tulossa, muutama ”ehkä” siihen päälle. Ensimmäinen kerta yksinelämäni aikana kun on tämän sortin vastaanotto, että muita kuin ihan lähimmäisiä.

Siihen on kuitenkin vielä viikkoa ja nyt pitää suoriutua tästä viikonlopusta. ”Jokainen edessä oleva tehtävä tuo mukanaan siihen tarvitsemani voiman” luin joskus jostain. Ehkä lopetan tämän kirjoittamisen tähän ja käärin hihani ja aloitan.

Advertisement

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s